Beek Rum

€32,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beek rum

Destileerderij:                      Beek

Gebied:                               Achterhoek        

Land:                                  Nederland

 

Omschrijving:          

Een blend van zes kwaliteitsrums uit het Caraïbisch gebied: Barbados, Guyana, Cuba en drie verschillende uit Jamaica. De leeftijden variëren van een half tot acht jaar gerijpt op vat.

 

Kleur:                                 

Goud geel

 

Geur:                                 

De geur heeft een aanzet van vanille, zacht tropisch fruit, toffee en zachte kruiden. Heerlijk uitnodigend!

 

Smaak:                              

De smaak is boterzacht, elegant en evenals de geur heel tropisch. De aanzet met vanille en toffee wort vervolgd door annanas, kruidige tonen en een boter zachte afdronk.

 

Destileerderij omschrijving:          

Jan Beek is al vele jaren een bekende naam in de drankenwereld. Vele Ultimate whisky’s zijn door Jan geselecteerd en er zijn weinig mensen in Nederland die zo goed kunnen proeven.  Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn.

 

Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren.

 

De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.

Land: Barbados, Guyana, Cuba
Leeftijd:
Destilleerderij: Beek
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 46%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen