Beek Spiced

€25,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

BEEK Spiced Rum

Destileerderij: BEEK

Gebied: Achterhoek

Land: Nederland

 

Omschrijving:

Een mooi product van BEEK. Deze rum is 5 jaar oud en heeft gember, anijs, kaneel en citrus in zich. Voor de kick zijn er ook rode pepers bij geinfuseerd. Dit maakt deze rum helemaal af! De kleur is tussen amber en roodbruin in. De geur geeft heel veel kruiden en specerijen. En de smaak is intens, kruidig maar zacht, pittig maar niet scherp. 

Kleur:

Amber tot roodbruin

Geur:

Pepers, gember, citrus en kaneel

Smaak:

Een mooie zachte rum met een prettige kick van de pepers. Fantastisch kruidig

 

Destileerderij omschrijving:

Jan Beek is al vele jaren een bekende naam in de drankenwereld. Vele Ultimate whisky’s zijn door Jan geselecteerd en er zijn weinig mensen in Nederland die zo goed kunnen proeven.  Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn.

 

Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren.

 

De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.

Land: Nederland
Leeftijd: 5 jaar
Destilleerderij: BEEK
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 37.5%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen