Flying Dutchman no 1

€22,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Destilleerderij:Zuidam

Gebied: Baarle Nassau

Land: Nederland

Omschrijving:

Deze rum van Zuidam is 3 keer gedestilleerd en daarna eenmaal op een eiken houten van gelagerd. Smaken als karamel, pecannoten en kardemom komen mooi naar voren.

Kleur: amber

Geur: vanille, kardemom en karamel.

Smaak:toffee, kruidencake en toffee.

 

Omschrijving destilleerderij:

Zuidam is één van Nederlands meest ambachtelijke stokerijen. Kennis en kunde gaat hier hand in hand samen om tot een spat zuiver resultaat te komen. Smaakvol en heel puur gelagerd op de mooiste vaten in Zuidam in een notendop.

 

De masterdistiller Patrick Zuidam is een absolute meester in de kundigheid van het destilleren. Meermaals is Zuidam uitgeroepen tot beste Genever en Whisky product ter wereld ten midden van al het grote geweld over de grens. Voor het malen van het graan en rogge heeft Zuidam een eeuwenoude Nederlandse traditie weer in het leven geroepen daar gebruik te maken van authentieke graanmolens. Het daadwerkelijke destilleren gebeurd allemaal op een hele lage temperatuur waardoor er nergens suiker dient te worden toegevoegd om een mooie zachte stijl te kunnen ontwikkelen. Voor het lageren gebruikt Zuidam alleen de mooiste vaten die overal ter wereld vandaan komen om zorg te dragen voor de beste kwaliteit en eigen eigenschappen te laten spreken.

 

Absoluut een aanrader met 50 jaar historie en nog vele jaren te gaan.

 

 

Land:
Leeftijd:
Destilleerderij:
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen