Flying Dutchman no 3

€27,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Destilleerderij:Zuidam

Gebied: Baarle Nassau

Land: Nederland

Omschrijving:

Deze rum heeft 3 jaar lang gelegen op 3 soorten vaten: Amerikaans eiken, Oloroso Sherry en P.X. vaten. In geur vijgen, rozijnen en vanille! Verder kan je in smaak nog nog wat tropisch fruit vinden.

Kleur: amber

Geur: vijgen, rozijnen en vanille.

Smaak: rijp tropisch fruit, vanille, rozijnen, zoethout en salmiak.

Omschrijving destilleerderij:

Zuidam is één van Nederlands meest ambachtelijke stokerijen. Kennis en kunde gaat hier hand in hand samen om tot een spat zuiver resultaat te komen. Smaakvol en heel puur gelagerd op de mooiste vaten in Zuidam in een notendop.

 

De masterdistiller Patrick Zuidam is een absolute meester in de kundigheid van het destilleren. Meermaals is Zuidam uitgeroepen tot beste Genever en Whisky product ter wereld ten midden van al het grote geweld over de grens. Voor het malen van het graan en rogge heeft Zuidam een eeuwenoude Nederlandse traditie weer in het leven geroepen daar gebruik te maken van authentieke graanmolens. Het daadwerkelijke destilleren gebeurd allemaal op een hele lage temperatuur waardoor er nergens suiker dient te worden toegevoegd om een mooie zachte stijl te kunnen ontwikkelen. Voor het lageren gebruikt Zuidam alleen de mooiste vaten die overal ter wereld vandaan komen om zorg te dragen voor de beste kwaliteit en eigen eigenschappen te laten spreken.

 

Absoluut een aanrader met 50 jaar historie en nog vele jaren te gaan.

 

Land: Nederland
Leeftijd: 3 jaar
Destilleerderij: Zuidam
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 40%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen