Home » Proeverijen

Vanuit huis de lekkerste proeverijen!

 

Onder begeleiding van één van de beste dranken kenners van Nederland, Jan Beek, hebben we een aantal verschillende en leuke proeverijen samengesteld. 

 

U kunt de proeverijen op uw gemak thuis op de bank volgen via onderstaande links. De bijbehordende setjes zijn via de link naar de webshop berstelbaar.

Jan Beek gaat op bezoek bij Patrick van Zuidam in het Nederlandse Baarle Nassau. We hebben een tasting met 6 destillaten van Zuidam waaronder een drietal nieuwe!

Zuidam is recent uitgeroepen tot beste destilleerderij van Europa en masterdistiller Patrick van Zuidam wordt veelal tot één van de beste master distillers ter wereld gezien! Hij heeft zes mooie en bijzondere dranken geselecteerd heeft die we gaan proeven tijdens de uitzending. We richten een kleine studio in voor de nieuwe koperen ketels van Zuidam.

De uitzending duurt minstens anderhalf uur. Patrick van Zuidam en Jan Beek zullen de proeverij begeleiden en vormen hiermee één van de leukste en meest iconische duo's qua verhalen en kennis.