Beek Rooibos

€29,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beek Rooibos

Destileerderij:                      Beek

Gebied:                               Achterhoek        

Land:                                  Nederland

 

Omschrijving:          

De BEEK Rooibos Gin is een krachtige, maar zachte gin op basis van rooibos uit Zuid-Afrika, met jeneverbes, koriander, citrus, kardemom, zoethout, vanille, Angelica en iriswortel.

 

Kleur:                                 

Blank

 

Geur:                                 

De geur heeft direct een duidelijke aanzet van rooibos en jeneverbes. Daarna ontwikkeld de citrus en kardemon die de neus body en verfrissing geven.

 

Smaak:                              

De smaak is evenals de geur in aanzet direct overspoeld met rooibos en wordt al snel opgevolgd door verfrissende citrus tonen, jeneverbes en kardemom. Stevig maar verfrissend.

 

Perfect Serve:

De BEEK Rooibos Gin gaat het beste met een Indian tonic. Voor de perfect serve serveer je ¼ BEEK Rooibos Gin met ¾ Fever Tree Indian Tonic geserveerd met een slice mango.

 

Destilleerderij omschrijving:         

Jan Beek is al vele jaren een bekende naam in de drankenwereld. Vele Ultimate whisky’s zijn door Jan geselecteerd en er zijn weinig mensen in Nederland die zo goed kunnen proeven.  Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn.

 

Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren.

 

De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen