Plantation Pineapple

€32,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Destilleerderij: West Indies Distillery

Land:              Barbados, Trinidad en Jamaica

 

Omschrijving

 

Een eerbetoon aan het personage gecreëerd door Charles Dickens in de Pickwick Papers, dominee Stiggins, wiens favoriete drankje 'ananas rum' was.

De bast van Victoria-ananas wordt doordrenkt met Plantation 3 Stars-rum, die vervolgens verder wordt gedistilleerd. Afzonderlijk wordt de ananasvrucht doordrenkt met Plantation Original Dark rum. Zowel distillaat als fruitinfusie worden uiteindelijk met elkaar vermengd, waardoor een rijk en heerlijk ananasboeket ontstaat, geaccentueerd door rokerige en kruidnageltonen.

Kleur:

Amber

Geur:

Tropisch fruit, ananas, citrusschil en kruidnagel.

Smaak:

Banaan en ananas

 

Destileerderij omschrijving:          

Plantation is een huwelijk tussen rum uit de carribean die gestookt worden om de unieke kenmerken van de eilanden optimaal naar voren te laten komen. De rum in ex-bourbon en franse eikenhouten vaten worden vervolgens naar Maison Ferrand in Frankrijk gescheept waar de rum zijn final blend krijgt en de laatste maanden tot jaar rijpt voor het optimaal samenkomen van de blends. Zeer smaakvolle rum is het resultaat en wordt niet voor niets wereldwijd door de beste bartenders gebruikt voor de mooiste cocktails.

 

 

Land: Jamaica, Barbados, Trinidad
Leeftijd:
Destilleerderij: West Indies Rum Distillery
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 40%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen