Spier 21 Gables Pinotage

€41,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (12)

Spier 21 Gables Pinotage:

Spier 21 Gables Pinotage is een uitmuntende rode wijn afkomstig uit Zuid-Afrika, geproduceerd door het befaamde wijnhuis Spier. Deze wijn is een eerbetoon aan de rijke wijnbouwtradities en het vakmanschap van het wijnhuis.

Met een diepe robijnrode kleur en paarse tinten, straalt deze wijn direct allure uit. In de geur worden intense aroma's onthuld van rijpe bramen, pruimen en zwarte kersen, vergezeld van subtiele tonen van vanille, cacao en een vleugje kruidigheid.

Bij het proeven onthult Spier 21 Gables Pinotage een volle body met een zijdezachte textuur en een indrukwekkende complexiteit. Rijpe bessen en sappige pruimen worden harmonieus gecombineerd met tonen van donkere chocolade, koffie en een hint van toast. De tannines zijn rijp en goed geïntegreerd, wat zorgt voor een lange en elegante afdronk.

Deze wijn is perfect geschikt om te combineren met gegrild rood vlees, stoofschotels, rijke pasta's en harde kazen. Het is ook heerlijk om ervan te genieten tijdens een ontspannen avond, waarbij je de complexe smaken en het vakmanschap van Spier kunt waarderen.

Spier 21 Gables Pinotage belichaamt de passie en toewijding van het wijnhuis Spier en is een uitstekende keuze voor liefhebbers van kwaliteitswijnen uit Zuid-Afrika.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen