Akashi White Oak Blended

€32,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Akashi White Oak 0.5L

Distilleerderij:                  White Oak Distellery

Land:                              Japan

 

Omschrijving:

Deze Japanse whisky is vernoemd naar de stad van herkomst, Akashi, en de distilleerderij, White Oak Distillery. Deze distilleerderij is opgericht in 1984. In deze distilleerderij wordt slechts twee tot drie maanden per jaar whisky gedistilleerd, waardoor de batches erg gelimiteerd zijn. De Akashi White Oak Blended heeft een zachte maar volle smaak zoals we van Japanse whisky’s gewend zijn. De smaak heeft tonen van vanille, honing, citrusfruit en kruidig eikenhout. De afdronk is licht zoet met een klein pepertje en is medium lang.

 

Kleur: 

Donker goud

 

Geur: 

Aroma's van vanille, honing, citrusfruit en een lichte tint van kruidig eikenhout. 

 

Smaak: 

In de mond heeft het dezelfde smaak als geur, met vanille, honing, citrusfruit en een klein beetje kruiden. Met een zachte medium lange afdronk met een licht pepertje.

 

Distilleerderij omschrijving: 

De White Oak distillery is een Japanse whisky Distilleerderij die sinds 1984 actief is in het maken van whisky, hiervoor waren zij voornamelijk bezig met het produceren van sake en Shochu. Het ligt in Akashi, een stad in Hyogo Prefecture in Japan. De eerste single malt is uitgebracht in 2007, onder het Akashi label.

Land: Japan
Soort: Blended
Destilleerderij: White Oak Distellery
Inhoud: 0.5L
Alcoholpercentage: 40%
Botteling: Distillery
0 sterren op basis van 0 beoordelingen