Antidote

€22,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (42)

Antidote Gin 0,7L

Destileerderij:                      Antidote Distillery

Gebied:                               Elzas

Land:                                  Frankrijk

 

Omschrijving:          

De Antidote gin is een heerlijke gin op basis van druivenaclohol. Deze zachte basis zorgt smane met 17 verschillende spijcerijen, fruit en jeneverbes voor een heerlijke smaakvolle gin. Een veelzijdige gin met een waanzinnige prijs-kwaliteit verhouding.

 

Kleur:                                 

Kleurloos

 

Geur:                                 

De geur is fruitig in aanzet met citrus fruit en veel bloemigheid. Daarna ontpopt zich lichte kruidigheid en sinaasappel, met ronde jeneverbes.

 

Smaak:                              

De smaak is verfrissend met een aanzet van citrus fruit (voornamelijk citroen) en wordt gevolgd door zachte tonen van koriander en zoethout. De afdronk is redelijk lang en verfrissend.

 

Gin  & Tonic:                    

Blue d’Argent laat zich het best begeleiden door de Fever Tree Indian Tonic. De perfect serve is Blue d’Argent met Indian tonic, een schijfje limoen en een takje basilicum. Voor iets meer bite kan basilicum worden vervangen voor rode peper.

 

Destileerderij omschrijving:          

De distileerderij staat in het kleine pittoreske Elzasser plaatsje Petersbach. Hier staat onder de bezielende leiding van de familie Helfrich een moderne destilleerderij met oude invloeden. Het familiebedrijf heeft een lange historie in het destilleren en staat geroemd om de gigantische prijs-kwaliteitverhouding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen