Beek Amaretto 0,7

€18,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

BEEK Amaretto

Destileerderij: BEEK

Gebied: Achterhoek

Land: Nederland

 

Omschrijving:

In de BEEK Amaretto zitten geen toevoegingen of kunstmatige smaken.Hiervoor is ook een hele zachte alcohol (graan-) als basis gebruikt. Het suikergehalte moest laag blijven en de amandel moet er ook zeker goed uit komen. Het resultaat is dat de bittere amandelen goed overeind blijven en hij niet zoet is en zeker krachtig genoeg. Het alcoholpercentage is rond de 24%, de smaak zacht en toch krachtig, zonder smaakuitschieters. 

Kleur:

amber bruin

Geur:

Amandelspijs, kruidenmelange.

Smaak:

Amandelen, zacht, krachtig en met een mooie afdronk.

 

Omschrijving destileerderij:

Jan Beek is al vele jaren een bekende naam in de drankenwereld. Vele Ultimate whisky’s zijn door Jan geselecteerd en er zijn weinig mensen in Nederland die zo goed kunnen proeven.  Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn.

 

Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren.

 

De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen