Bibi Graetz Colore 2020

€235,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Bibi Graetz Colore 2020:

Kleur: Diep robijnrood, een hypnotiserende tint die de rijke complexiteit van deze wijn aankondigt.

Geur: Intens en verleidelijk met aroma's van rijpe pruimen, zwarte kersen, kruidige tabak en subtiele vanilletonen.

Smaak: Vol en zijdezacht, met weelderige smaken van donker fruit, cacao, zijdezachte tannines en een langdurige afdronk.

Wijn en spijs tip: Combineer deze prachtige wijn met gegrild lamsvlees, truffelrisotto en romige Pecorino voor gastronomisch genot.

Wijnhuisomschrijving: Bibi Graetz, gevestigd in het hart van Toscane, is synoniem met toewijding aan ambachtelijke wijnbereiding en unieke terroirexpressie. Colore 2020, een buitengewone creatie van Bibi Graetz, belichaamt zijn innovatieve benadering van wijnmaken. De wijngaarden, verspreid over de heuvels van Florence, profiteren van de ideale ligging en de liefdevolle zorg van Bibi Graetz zelf. Deze wijn is een levendige uitdrukking van de druivensoorten, met Sangiovese als hoofdrolspeler, geplant op oude terrassen. Het resultaat is een unieke wijn die de traditionele Toscaanse kenmerken in evenwicht brengt met moderne finesse. Colore 2020 is een eerbetoon aan Bibi Graetz's visie en vakmanschap, een uitnodiging om de diepte van Toscane in een fles te ervaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen