Bodegas Iglesias PAR ORange Wine

€22,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Bodegas Iglesias PAR Orange Wine is een opmerkelijke creatie die de traditionele wijnwereld uitdaagt met zijn unieke karakter en smaakprofiel. Deze wijn, geproduceerd door Bodegas Iglesias, is een zogenaamde "orange wine", wat betekent dat het gemaakt is van witte druiven die op een vergelijkbare manier worden verwerkt als rode wijn, waarbij de schillen gedurende een bepaalde tijd in contact blijven met het sap. Het resultaat is een wijn met een diepe amberkleur en een complex aroma dat doet denken aan gedroogd fruit, bloemen en kruiden, met subtiele tonen van citrus en sinaasappel.

Wat deze wijn echt opvallend maakt, is de textuur en smaak. Door het lange contact met de schillen krijgt de wijn een krachtige en volle structuur, met een lichte tannines en een verfrissende zuurgraad die perfect in balans is. De smaak is levendig en expressief, met hints van sinaasappelschil en gedroogde abrikoos, gevolgd door een lange, elegante afdronk.

Bodegas Iglesias PAR Orange Wine is een geweldige keuze voor avontuurlijke wijnliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends. Het is een veelzijdige wijn die zowel op zichzelf genoten kan worden als bij verschillende gerechten, van zeevruchten en gevogelte tot pittige kazen en exotische gerechten. Met zijn unieke karakter en uitgesproken smaak is deze orange wine een ware ontdekking die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen