Cevaro Castello della sala Antinori 2021

€99,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Kleur: Intens strogeel met groene reflecties, een visueel aantrekkelijke weerspiegeling van frisheid en levendigheid.

Geur: Expressieve neus met aroma's van citrus, perzik en bloemen, vergezeld van subtiele minerale tonen en een hint van vanille.

Smaak: Verfrissende citrusvruchten, sappige peren en een elegante mineraliteit, ondersteund door een levendige zuurgraad en een verfijnde textuur.

Wijn en spijs tip: Combineer met zeevruchtenrisotto, gegrilde kip met citroenmarinade en romige geitenkaas op knapperig brood voor een harmonieuze ervaring.

Wijnhuisomschrijving: Cevaro Castello della Sala, een prestigieus landgoed van het beroemde Antinori-wijnhuis, is gelegen in Umbrië, Italië. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw, belichaamt dit wijngoed passie voor innovatie en respect voor traditie. De unieke ligging van de wijngaarden, gecombineerd met een zorgvuldige wijnbereiding, resulteert in wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Cevaro 2021, een witte blend, weerspiegelt de elegantie en het vakmanschap van het wijnhuis. De druiven worden met zorg geteeld en met moderne technieken verwerkt tot een wijn die de kenmerkende stijl van Antinori weerspiegelt: harmonieus, verfijnd en vol karakter. Cevaro Castello della Sala Antinori 2021 is een uitnodigende en veelzijdige keuze voor liefhebbers van hoogwaardige witte wijnen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen