Chateau Camensac 2018

€45,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Château Camensac 2018

Kleur: Diep robijnrood met paarse reflecties, een visuele belichaming van kracht en jeugdige vitaliteit.

Geur: Aantrekkelijk boeket met tonen van zwarte bessen, cassis, kruiden en subtiele houtachtige nuances, intrigerend en complex.

Smaak: Rijk en gebalanceerd, met smaken van rijpe bramen, vanille, elegante tannines en een lang aanhoudende afdronk.

Wijn en spijs tip: Uitstekend bij gegrilde lamsrack, truffelpasta en harde kazen voor een weelderige gastronomische ervaring.

Wijnhuisomschrijving: Château Camensac, een parel in de Haut-Médoc, vertelt een verhaal van erfgoed en toewijding dat teruggaat tot de 18e eeuw. Met een benijdenswaardige ligging en een uniek terroir, belichaamt Camensac de essentie van Bordeaux-wijnen. De Château Camensac 2018, een verfijnde assemblage van Cabernet Sauvignon en Merlot, is een meesterwerk dat het karakter van het landgoed tot uitdrukking brengt. De wijngaarden, met hun kiezel- en grindbodems, dragen bij aan de diepte en complexiteit van deze wijn. Met zorgvuldige vinificatie en rijping in Franse eiken vaten, bereikt Château Camensac een sublieme balans tussen traditie en innovatie. Deze wijn is niet alleen een weerspiegeling van het terroir, maar ook van het vakmanschap van het wijnhuis. Château Camensac nodigt wijnliefhebbers uit om de tijdloze elegantie van de Haut-Médoc te ervaren, waar elke slok een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis en de voortreffelijkheid van dit unieke landgoed.

 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen