Chateau Camparnaud Blanc

€19,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (13)

Château Camparnaud Blanc:

Duivensoort: Rolle (Vermentino), Clairette

Wijnhuis: Château Camparnaud

Gebied: Côtes de Provence

Land: Frankrijk

Omschrijving: Château Camparnaud Blanc, een meesterwerk van het Nederlandse eigendom Château Camparnaud in Côtes de Provence, belichaamt de unieke visie van gepassioneerde Nederlandse eigenaren die de warme zonnestralen van de Provence in hun wijnen vangen. Deze blend van Rolle en Clairette is niet alleen een eerbetoon aan de terroir, maar ook aan de internationale expertise die het Château verrijkt.

Kleur: Een schitterende bleekgele weerspiegeling, een eerbetoon aan het zonnige optimisme van de Nederlandse eigenaren die dit wijndomein koesteren.

Geur: De neus onthult verfijnde citrusnuances en subtiele bloemen, als een eerbetoon aan de Nederlandse eigenaren die met precisie en liefde voor hun vak deze unieke aroma's hebben gekozen.

Smaak: Château Camparnaud Blanc betovert de smaakpapillen met een subliem samenspel van limoen en grapefruit, een symfonie van smaken die het resultaat zijn van de Nederlandse expertise die de identiteit van deze wijn bepaalt.

Wijn & Spijs: Deze wijn is een perfecte compagnon voor mediterrane gerechten zoals gegrilde zeebaars, een frisse salade Niçoise of lichte schelpdiergerechten, een culinair hoogstandje dat de Nederlandse eigenaren met trots presenteren.

Wijnhuis Omschrijving: Château Camparnaud, onder het bezielde bewind van Nederlandse eigenaren, vertegenwoordigt een erfenis die de grenzen van internationale excellentie verlegt. Sinds het begin van hun betrokkenheid in de 21e eeuw hebben de Nederlandse eigenaren een ongeëvenaarde toewijding getoond aan het behouden van de Provençaalse tradities, terwijl ze hun eigen stempel drukken op elke fles die dit charmante wijndomein verlaat. Van de glooiende wijngaarden tot de ambachtelijke selectie van druiven, elk aspect van Château Camparnaud weerspiegelt de synergie tussen Nederlandse passie en Provençaalse zonneschijn.

Land:
Gebied:
Druivensoort:
Wijnhuis:
Jaar: 2020
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage:
Wijn kleur:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen