Chateau Giscours 2018

€95,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Giscours 2018

Kleur: Diep robijnrood met intense paarse tinten, een visuele uitdrukking van kracht en verfijning.

Geur: Complex boeket met aroma's van zwarte bessen, cassis, tabak en subtiele kruidige nuances, intrigerend en diepgaand.

Smaak: Vol en evenwichtig, met tonen van rijpe bramen, vanille, zijdezachte tannines en een langdurige, elegante afdronk.

Wijn en spijs tip: Perfect bij gegrild rood vlees, lamsrack, truffelpasta en harde kazen voor een weelderige gastronomische ervaring.

Wijnhuisomschrijving: Château Giscours, een embleem van Bordeaux, belichaamt de elegantie en rijkdom van de Margaux-appellatie. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw, heeft Giscours zich gevestigd als een toonaangevend wijnhuis met een uniek terroir. De Giscours 2018, een meesterlijke blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc, getuigt van het vakmanschap van dit historische landgoed. De wijngaarden, geplant op grindachtige bodems, leveren druiven van uitzonderlijke kwaliteit en complexiteit. De wijn ondergaat zorgvuldige vinificatie en rijping in Franse eiken vaten, wat resulteert in een wijn die de perfecte balans tussen kracht en finesse belichaamt. Château Giscours is niet alleen een wijnhuis, maar een levendig hoofdstuk in de geschiedenis van Bordeaux. De Giscours 2018 is een uitnodiging om de tijdloze charme van Margaux te ontdekken in elke gracieuze slok, een eerbetoon aan de erfenis en de voortreffelijkheid van dit prestigieuze landgoed.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen