Chateau Gloria 2015

€64,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Château Gloria 2015:
 
Kleur:
Diep robijnrood met paarse reflecties, een teken van jeugdige levendigheid en concentratie.
 
Geur:
Het boeket opent met verleidelijke aroma's van rijpe zwarte bessen, cassis en hints van zoethout, tabak en vanille. Subtiele bloemige tonen dragen bij aan de complexiteit.
 
Smaak:
Een weelderige en goed gestructureerde smaakervaring met rijpe tannines. Proef de rijkdom van donker fruit, zoals bramen en pruimen, in harmonie met kruidige accenten en een elegante houttoets. De afdronk is lang en verfijnd.
 
Wijn/Spijs:
Uitstekend te combineren met gegrild rood vlees, lamsgerechten en harde kazen. De complexiteit maakt het geschikt voor gastronomische momenten en rijping in de kelder.
 
Wijnhuisomschrijving:
Château Gloria, gelegen in Saint-Julien in de Bordeaux-regio, is een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Opgericht in de jaren 1940, combineert het wijnhuis traditioneel vakmanschap met moderne technieken. Château Gloria 2015 weerspiegelt de rijke terroir van Saint-Julien, waarbij de druiven met zorg worden behandeld om een wijn van karakter en elegantie te produceren. Het wijnhuis streeft naar uitmuntendheid, resulterend in wijnen die zowel toegankelijk als complex zijn.
Land: Frankrijk
Gebied: Bordeaux - Saint-Julian
Druivensoort: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Wijnhuis: Chateau Gloria
Jaar: 2015
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage: 13,5%
Wijn kleur: Rood
0 sterren op basis van 0 beoordelingen