Chateau Gloria 2019

€64,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Chateau Gloria 2019

Duivensoort:                       Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot

Wijnhuis:                            Chateau Gloria

Gebied:                              Bordeaux - Saint-Julien

Land:                                 Frankrijk

Kleur:
Chateau Gloria 2019 presenteert zichzelf met een diepe robijnrode kleur, die levendigheid uitstraalt in het glas. De randen vertonen een subtiele paarse tint, wat wijst op jeugdige vitaliteit.

Geur:
De verleidelijke neus van Chateau Gloria 2019 opent met weelderige aroma's van rijpe zwarte bessen, sappige kersen en een vleugje pruim. Gelaagd met elegante tonen van cederhout, vanille en een subtiele hint van kruiden, onthult de geur een harmonieuze combinatie van fruitige en houtachtige nuances.

Smaak:
In de mond onthult deze wijn een uitgebalanceerde structuur en een zijdezachte textuur. De smaakpapillen worden verwend met rijpe bosbessen, bramen en pruimen, gevolgd door delicate hints van vanille en cacao. De tannines zijn fijnkorrelig en goed geïntegreerd, wat resulteert in een soepele afdronk met een verfijnde persistentie.

Wijn/Spijs:
Chateau Gloria 2019 is een veelzijdige metgezel aan tafel. Geniet van deze wijn bij gegrilde rib-eye steak, lamsvlees met rozemarijn, of een romige risotto met paddenstoelen. Zijn elegante karakter maakt het ook een uitstekende keuze om te worden geserveerd bij een kaasplank met gerijpte kazen.

Wijnhuis Omschrijving:
Chateau Gloria, gelegen in de prestigieuze regio Saint-Julien in Bordeaux, staat bekend om zijn toewijding aan excellentie en traditie. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 17e eeuw, combineert het wijnhuis op meesterlijke wijze moderne wijnbereidingstechnieken met respect voor het erfgoed van de regio. De wijngaarden, gekoesterd door een gematigd klimaat en een unieke bodemsamenstelling, dragen bij aan de creatie van wijnen die elegantie en kracht perfect in balans brengen. Chateau Gloria 2019 belichaamt deze erfenis, waar vakmanschap en passie samenkomen om een wijn van buitengewone kwaliteit te produceren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen