Chateau Pavie 2016

€499,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Chateau Pavie 2016:
 
Kleur:
Diep paarsrood met ondoorzichtige kern, een indicatie van concentratie en volwassenheid, typerend voor een krachtige Bordeaux.
 
Geur:
Het boeket opent met weelderige aroma's van zwart fruit, zoals bramen en bosbessen, vergezeld van nuances van cacao, vanille en een vleugje truffel, wat getuigt van complexiteit.
 
Smaak:
Een rijke en krachtige smaakbeleving met fluweelzachte tannines. Proef geconcentreerde tonen van zwarte kersen, pruimen en donkere chocolade, gevolgd door een indrukwekkende diepte en een lange, verfijnde afdronk.
 
Wijn/Spijs:
Uitstekend te combineren met gegrild rood vlees, wildgerechten en rijpe kazen. De complexiteit en structuur maken het geschikt voor gastronomische genietmomenten.
 
Wijnhuis omschrijving:
Chateau Pavie, gelegen in Saint-Émilion, Bordeaux, belichaamt Franse wijntraditie sinds de 4e eeuw. Als Premier Grand Cru Classé A streven ze naar excellentie. Met respect voor terroir en moderne technieken creëren ze wijnen met karakter en diepgang. Chateau Pavie 2016 getuigt van meesterschap, waarbij de druiven zorgvuldig zijn geselecteerd en gevinifieerd om een unieke expressie van Saint-Émilion te bieden.
Land: Frankrijk
Gebied: Bordeaux - Saint-Emilion
Druivensoort: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Wijnhuis: Chateau Pavie
Jaar: 2016
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage: 14,5%
Wijn kleur: Rood
0 sterren op basis van 0 beoordelingen