Chichibu Spirits of Salud Single cask 13482

€1.200,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Chichibu Spirits of Salud is een speciale uitgave van Japanse single malt whisky afkomstig van de Chichibu-distilleerderij in de Saitama-prefectuur van Japan. Deze limited edition whisky is gemaakt ter ere van de gezondheid en het welzijn van whiskyfans over de hele wereld.

Deze whisky is gerijpt in een combinatie van vaten, waaronder Amerikaanse bourbonvaten en Japanse Mizunara-eikvaten, wat resulteert in een uniek smaakprofiel dat zowel traditionele als Japanse invloeden combineert. Spirits of Salud onthult een rijk aroma van vanille, karamel, gedroogd fruit en een subtiele hint van sandelhout.

Bij het proeven komen smaken van honing, kruiden en tropisch fruit naar voren, allemaal verweven met een vleugje rook en de karakteristieke Mizunara-eiktonen. De textuur is zijdezacht en vol, met een perfecte balans tussen zoetheid en kruidigheid. De afdronk is lang en verwarmend, met een verfijnde complexiteit die blijft hangen.

Chichibu Spirits of Salud is niet alleen een uitstekende whisky vanwege zijn verfijnde smaak, maar ook vanwege de boodschap van welzijn en saamhorigheid die het vertegenwoordigt. Deze limited edition whisky is een eerbetoon aan de gezondheid van whiskyfans over de hele wereld en een aanwinst voor elke whiskycollectie.

Land:
Soort:
Destilleerderij:
Inhoud: 0.7L
Alcoholpercentage:
Botteling:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen