Doorly’s 8 years

€37,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Destilleerderij: Foursquare Distillery

Gebied: Barbados

Land: Barbados

Omschrijving:

Doorly's 8 years is een klassieke rum die gerijpt is in eiken houten vaten. Hij heeft fruitige tonen met vanille en kruidigs van het Amerikaanse vat. Mooie subtiele smaken en heerlijk zacht.

Kleur: Amber goud

Geur: Vanille, licht fruitig

Smaak: Karamel, vanille, licht fruitig en een prettig bittertje.

Destilleerderij omschrijving:

Foursquare Rum Distillery is gevestigd op een voormalige suikerplantage die dateert uit ongeveer 1720, op het kleine Caribische eiland Barbados. De distilleerderij werd in 1996 heropend door de familie Seale, de distillatie en het mengen worden momenteel geleid door Richard Seale.

Exceptional Cask Selections vertegenwoordigen het bijzondere aanbod van Foursquare Rum Distillery dat hij met de hand heeft geselecteerd, zijn persoonlijke projecten worden alleen uitgebracht als hij vindt dat ze van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Dit zijn unieke uitdrukkingen, die slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn en die werkelijk unieke benaderingen van het mengen en rijpen van rum laten zien.

Foursquare's Exceptional Cask Selections hebben ook consistent hoge cijfers en erkenningen ontvangen: 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020 ISC Rum Producent van het Jaar

2016, 2018 & 2019 IWSC Rum Producent van het Jaar

2018 ISC "Supreme Champion Spirit" - Foursquare Mark VI "2005"

2021 ISC "Supreme Champion Spirit" - Foursquare Mark XV "Redoutable"

Ook zijn zij dit jaar uitgeroepen tot beste master-distiller!

Land: Barbados
Leeftijd: 8
Destilleerderij: Foursquare Distillery
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 43%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen