Delas Les Bassards Hermitage 2017

€229,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Delas St. Hermitage Les Bessards

Kleur: Diep paarszwart, een imponerende kleur die de intensiteit en diepte van deze Hermitage aangeeft.

Geur: Verfijnd boeket met aroma's van zwarte bessen, grafiet, peper en subtiele florale tonen.

Smaak: Krachtig en geconcentreerd, met weelderige smaken van zwart fruit, kruiden, stevige tannines en een lange afdronk.

Wijn en spijs tip: Perfect met gegrild rood vlees, wildstoofpot en oude harde kazen voor een sublieme gastronomische ervaring.

Wijnhuisomschrijving: Delas Frères, met een erfenis die teruggaat tot 1835, is een symbool van vakmanschap in de Noordelijke Rhône. St. Hermitage Les Bessards 2017, een topcuvee, vertegenwoordigt de grootsheid van Hermitage. De wijngaarden van Les Bessards, met hun granietrijke bodems, brengen Syrah-druiven voort die uniek zijn voor de regio. Delas perfectioneert de kunst van wijnmaken door traditie en innovatie te combineren. Deze Hermitage rijpt 18 maanden in eiken vaten, wat resulteert in een wijn van buitengewone complexiteit en elegantie. St. Hermitage Les Bessards belichaamt de essence van de Noordelijke Rhône - een meesterwerk van Delas dat de tijdloze kracht van Hermitage uitdrukt en een onvergetelijke reis door de smaken van de regio belooft.

Land:
Gebied:
Druivensoort:
Wijnhuis:
Jaar: 2017
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage:
Wijn kleur:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen