Delas Ligne de Crete 2020

€325,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Delas Ligne de Crête:
 
Kleur:
Diep robijnrood met paarse schakeringen, een indicatie van volwassenheid en kracht.
 
Geur:
Het boeket onthult intense aroma's van zwart fruit, zoals bramen en zwarte bessen, gecombineerd met kruidige tonen van peper, tabak en subtiele hints van viooltjes.
 
Smaak:
Een krachtige en volle smaakervaring met stevige tannines. Proef de complexiteit van donker fruit, zoals pruimen en zwarte kersen, met aanvullende lagen van kruiden, cacao en een vleugje leer. De afdronk is lang en gestructureerd.
 
Wijn/Spijs:
Perfect te combineren met gegrild rood vlees, lamsvlees, wildgerechten en gerijpte kazen. De stevige structuur maakt het ideaal voor gastronomische pairings.
 
Wijnhuis omschrijving:
Delas Frères, gelegen in de noordelijke Rhône, vertegenwoordigt een rijke traditie in wijnproductie sinds 1835. Ligne de Crête weerspiegelt de expertise van het wijnhuis en de unieke terroirkenmerken van de Hermitage-appellatie. Met toewijding aan kwaliteit en vakmanschap produceert Delas wijnen die zowel de kracht als de elegantie van de Rhône-regio belichamen. De Hermitage-lijn getuigt van de erfenis en innovatie die Delas Frères onderscheidt als een vooraanstaand wijnhuis in de regio.
Land: Frankrijk
Gebied: Rhone
Druivensoort: Syrah
Wijnhuis: Delas
Jaar: 2020
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage: 14%
Wijn kleur: Rood
0 sterren op basis van 0 beoordelingen