DEZE Brandnetel gin

€29,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Destileerderij:                      DEZE2

Gebied:                               Utrecht

Land:                                  Nederland

 

Omschrijving:          

DEZE2 Utrechtse Brandnetel Gin, de enige brandnetel gin van Nederland, gewoon uit Utrecht. Verrassend fris in aanzet met een kick van brandnetel op de afdronk.

 

Kleur:                                 

Blank met een hele lichte groene zweem

 

Geur:                                 

De geur komt is verfrissend met in de aanzet limoen en grapefruit gevolgd door jeneverbes en brandnetel.

 

Smaak:                              

De smaak is knisperend en fris in aanzet met tonen van fris citrus fruit en jeneverbes gevolgd door een pepertje en jeneverbes. De brandnetel komt subtiel en speels door de smaak heen, niet te opvallend maar heel mooi complementerend.

 

Gin  & Tonic:                    

De Utrechtse Brandnetel Gin laat zich het best begeleiden door de Fever Tree Mediterranean tonic. Voor de perfect serve serveer je je Utrechtse Brandnetel Gin & Mediterranean tonic met munt en basilicum of met jeneverbes en rozemarijn.

 

Destileerderij omschrijving:          

 

DEZE2 Utrechtse Brandnetel Gin is een product gemaakt uit de drang om iets te willen creëren. Met een frisse en heldere blik is deze gin ontstaan. Dit proef je dan ook terug in de frisse en heldere smaken van de gin. Deze subtiele gin met frisse afdronk is zeer geschikt voor een warme dag, maar het subtiele kruidige zorgt ervoor dat hij midwinter net zo lekker is. De gin gaat nog groen de fles op door de brandnetel die er in gaat. De brandnetel is dan ook wat deze gin zijn specifieke smaak geeft. Met daarnaast frisse en fruitige tonen van citrus en de pittigheid van peper, maakt deze gin geschikt voor elk moment. Gemaakt door de 2 jongens van DEZE2 uit Utrecht.

 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen