Doorly’s 5 years

€28,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Destilleerderij: Foursquare Distillery

Gebied: Barbados

Land: Barbados

Omschrijving:

Deze 5 jaar oude Doorly's rum uit Barbados heeft een geweldig mooi gouden kleur en zit vol smaak. Afkomstig van 'The Foursquare Distillery' die velen prijzen binnen hebben weten te slepen. Gebotteld in oude Bourbonvaten!

Kleur:

goud

Geur:

Vanille, toffee, karamel.

Smaak:

Vanille, toffee, meloen en een prettig bittertje.

 

Destilleerderij omschrijving:

Foursquare Rum Distillery is gevestigd op een voormalige suikerplantage die dateert uit ongeveer 1720, op het kleine Caribische eiland Barbados. De distilleerderij werd in 1996 heropend door de familie Seale, de distillatie en het mengen worden momenteel geleid door Richard Seale.

Exceptional Cask Selections vertegenwoordigen het bijzondere aanbod van Foursquare Rum Distillery dat hij met de hand heeft geselecteerd, zijn persoonlijke projecten worden alleen uitgebracht als hij vindt dat ze van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Dit zijn unieke uitdrukkingen, die slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn en die werkelijk unieke benaderingen van het mengen en rijpen van rum laten zien.

Foursquare's Exceptional Cask Selections hebben ook consistent hoge cijfers en erkenningen ontvangen: 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020 ISC Rum Producent van het Jaar

2016, 2018 & 2019 IWSC Rum Producent van het Jaar

2018 ISC "Supreme Champion Spirit" - Foursquare Mark VI "2005"

2021 ISC "Supreme Champion Spirit" - Foursquare Mark XV "Redoutable"

Land: Barbados
Leeftijd: 5
Destilleerderij: Foursquare Distillery
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 40%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen