Gordon's Dry Gin 1.0

€23,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (7)

Gordon's Gin is een klassieke London Dry Gin met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1769. Het wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn traditionele smaak en toegankelijkheid. Deze gin wordt gedistilleerd met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbes, koriander, engelwortel en citroenschil.

Met zijn heldere en verfrissende aroma's nodigt Gordon's Gin uit met een kenmerkende mix van jeneverbes, citrus en kruiden. Deze aroma's beloven een tijdloze en evenwichtige smaakervaring, perfect geschikt voor zowel puur genieten als voor gebruik in klassieke cocktails.

Bij het proeven onthult Gordon's Gin een harmonieuze combinatie van citrusachtige tonen, pittige jeneverbes en een subtiele zoetheid, ondersteund door een zijdezachte textuur. De gin heeft een verfrissende afdronk die de kenmerkende smaken mooi tot hun recht laat komen.

Gordon's Gin is een veelzijdige keuze die perfect is voor een breed scala aan cocktails, van de klassieke gin-tonic tot verfijnde martinis en negroni's. Met zijn iconische groene fles en tijdloze karakter is Gordon's Gin een favoriete keuze voor ginliefhebbers over de hele wereld en een essentieel onderdeel van elke drankencollectie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen