Grand Puy Lacoste 2011

€99,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Château Grand Puy Lacoste 2011

Kleur: Diep robijnrood met paarse reflecties, een visueel uitnodigende combinatie van intensiteit en verfijning.

Geur: Aromatisch boeket met tonen van zwarte bessen, ceder, tabak en een subtiele kruidige ondertoon, verleidelijk en complex.

Smaak: Elegant en evenwichtig, met smaken van rijpe pruimen, grafiet, zijdezachte tannines en een lange, verfijnde afdronk.

Wijn en spijs tip: Combineer met gegrild rood vlees, eendenborst, truffelrisotto en harde kazen voor een gastronomisch festijn.

Wijnhuisomschrijving: Château Grand Puy Lacoste, gelegen in Pauillac, is een toonbeeld van de klassieke Bordeaux-stijl en erfgoed. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw, blijft dit landgoed de tradities van Pauillac eren. De Château Grand Puy Lacoste 2011, een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc, belichaamt de kracht en finesse van het Pauillac-terroir. De druiven, geteeld op grindachtige bodems, dragen bij aan de diepte en complexiteit van deze wijn. De rijping in Franse eiken vaten voegt een subtiele elegantie toe aan de structuur. Château Grand Puy Lacoste, onderdeel van de familie Borie, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en consistentie. Elk glas van de Château Grand Puy Lacoste 2011 is een reis door de tijd, een viering van de nobele tradities en de tijdloze schoonheid van Pauillac.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen