Kanosuke Single Malt 2023

€182,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Kanosuke Single Malt 2023 is een exclusieve Japanse single malt whisky, geproduceerd door de Kanosuke-distilleerderij gelegen op het eiland Kyushu in Japan. Deze whisky is een uitdrukking van vakmanschap en toewijding, en elke fles vertegenwoordigt een uniek staaltje van de Japanse whiskytraditie.

Met een diepe gouden kleur onthult Kanosuke Single Malt 2023 een rijk en uitnodigend aroma van vanille, gedroogd fruit, en subtiele hints van kruiden en eikenhout. Deze aroma's beloven een verfijnde en complexe smaakervaring.

Bij het proeven biedt Kanosuke Single Malt 2023 een zijdezachte en volle textuur, met smaken van rijpe perziken, abrikozen, honing en een vleugje gember en kaneel. De whisky heeft een perfecte balans tussen zoetheid en kruidigheid, met een lange en verwarmende afdronk die de verfijnde smaken mooi tot hun recht laat komen.

Kanosuke Single Malt 2023 is een uitstekende keuze voor liefhebbers van premium single malt whisky, die op zoek zijn naar een unieke en memorabele drinkervaring. Met zijn verfijnde karakter en uitgebalanceerde smaken belooft deze whisky een genot te zijn voor de zintuigen en een eerbetoon aan de rijke traditie van Japanse whiskyproductie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen