Karavan Premium

€21,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (7)

Destileerderij:                     Karavan

Gebied:                               Elzas

Land:                                  Frankrijk

 

Omschrijving:          

De Karavan Premium Vodka is een hele zachte en zuivere vodka die ontspringt in het beschermde natuurgebied van de Vogezen in de Elzas. De 100% graan vodka kan zich qua zachtheid en elegantie meten tussen de grote en gevestigde namen als Belvedere en Grey Goose.

 

Kleur:                                 

Blank

 

Geur:                                 

De geur is ingetogen met citrus fruit en zachte graan tonen.

 

Smaak:                              

De smaak is zacht en elegant met een mooie frisse aanzet van citrus fruit gevolgd door de fijne mineralen en graan tonen.

 

Perfect serve:                  

Karavan Premium Vodka is een zachte vodka om puur te drinken, maar ook is hij wegens zijn pure smaak een mooie basis voor veel cocktails zoals een Moscow Mule, Bloody Mary of een klassieke martini.

 

Destileerderij omschrijving:          

De distileerderij van Karavan staat in het noordelijke puntje van de Elzas in de beschermde Vogezen. Hier ontspringt de waterbron in het zandgesteente waardoor het water spatzuiver en vol mineralen naar boven komt. Het smaakvolle graan wordt eveneens met veel zorg verbouwd waardoor deze de basis vormt voor de hoge smaak die ontstaat tijdens het destilleren. De Karavan wordt uiteindelijk 3 keer gedestilleerd om zijn smaak van het graan te behouden en om de zachte stijl te creëren wordt er op zeer lage temperaturen gestookt wat zorgt voor alleen de zachtste en smaakvolste Vodka.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen