La Baume Vignobles Chardonnay Limoux

€10,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (40)

La Baume Vignobles Chardonnay Limoux is een heerlijke witte wijn afkomstig uit de Limoux regio in de Languedoc, Zuid-Frankrijk. Gemaakt door La Baume, een gerenommeerd wijnhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige wijnen, biedt deze Chardonnay een verfrissende en expressieve drinkervaring.

De wijn is gemaakt van 100% Chardonnay-druiven, een druivenras dat wereldwijd wordt gewaardeerd om zijn complexe aroma's en smaken. De Limoux regio staat bekend om zijn koele klimaat en kalkrijke bodems, die ideale omstandigheden bieden voor het verbouwen van Chardonnay-druiven van hoge kwaliteit.

Bij het inschenken van La Baume Vignobles Chardonnay Limoux onthult de wijn een bleekgele kleur met groenachtige tinten. Het bouquet is levendig en uitnodigend, met aroma's van rijpe citrusvruchten, zoals citroen en grapefruit, vermengd met subtiele hints van perzik, ananas en een vleugje vanille.

Bij het proeven biedt deze Chardonnay een heerlijk frisse en levendige smaak, met een goede balans tussen fruitige tonen en verfrissende zuren. De smaken van citrusvruchten worden aangevuld met nuances van rijpe peren, meloen en een subtiele kruidigheid, die samenkomen in een lange en verfrissende afdronk.

La Baume Vignobles Chardonnay Limoux is een veelzijdige wijn die uitstekend past bij een breed scala aan gerechten, waaronder zeevruchten, gevogelte, salades en pasta's met romige sauzen. Het is ook heerlijk om van te genieten als aperitief, bijvoorbeeld tijdens informele bijeenkomsten met vrienden of familie.

Met zijn levendige smaken en elegante stijl is La Baume Vignobles Chardonnay Limoux een uitstekende keuze voor liefhebbers van witte wijn die op zoek zijn naar een verfrissende en smaakvolle optie uit Zuid-Frankrijk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen