Macallan The Harmony Collection Rich Cacao

€139,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

The Macallan Higland Single malt Scotch whisky 0,7L

Distilleerderij:                  The Macallan

Gebied:                           Higland

Land:                              Schotland

 

Omschrijving:    

Dit is een samenwerking met Jordi Roca om de wereld van chocolade en whisky tot leven te brengen in Casa Cacao, een hotel en chocoladefabriek in het centrum van Girona, Spanje. De Macallan Whisky Maker Polly Logan haalde inspiratie uit haar tijd bij Casa Cacao om een ​​single malt te maken met heerlijke chocoladetonen.

 

Kleur:

Geroosterde cacao bonen

 

Geur:

In de neus heb je heerlijke aroma’s van chocolade fondant, honing, wat limoen en gember

 

Smaak:

Mooie smaken van donkere chocolade, honing, dadels vanille en kaneel, met een mooie lange afdronk met rijke chocolade smaken

 

Distilleerderij omschrijving:   

The Macallan is een distilleerderij met een rijke geschiedenis in het kloppend whiskyhart van Schotland. The Macallan staat op een landgoed van ruim 150 hectare aan de Spey-rivier. Daar groeien ze gerst, distilleren ze spirit en bovenal: daar rijpt de whisky. Tijdens de rijping verkrijgt The Macallan het grootste deel van de smaak en zelfs al haar kleur. The Macallan vertrouwt uitsluitend op de natuurlijke eigenschappen van enkel de allerbeste eikenhouten ex-sherryvaten. 

Het naadloos combineren van innovatie met vakmanschap. Dat is waar het Whisky Mastery Team van The Macallan verantwoordelijk voor is, door het voortzetten van de buitengewone toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit waar The Macallan sinds 1824 bekend om staat. Onder Leiding van master whisky maker Kirsteen Campbell is dit team eindverantwoordelijk voor de karakteristieke en geprezen single malts die door The Macallan worden geproduceerd.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen