Plantation Overproof O.F.T.D.

€25,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

Plantation O.F.T.D. Overproof is een krachtige en intense rum die deel uitmaakt van de "Old Fashioned Traditional Dark" (O.F.T.D.) lijn van Plantation Rum. Deze rum is ontwikkeld in samenwerking met een panel van internationaal gerenommeerde rumexperts en is een eerbetoon aan de rijke tradities van de rumproductie.

De Plantation O.F.T.D. Overproof rum is een blend van rum uit verschillende Caribische landen, zorgvuldig geselecteerd om een uniek en uitgebalanceerd smaakprofiel te creëren. Het is een overproof rum, wat betekent dat het een hoger alcoholpercentage heeft dan traditionele rum, waardoor het een krachtige smaakervaring biedt.

Deze rum heeft een diepe mahoniekleur en onthult een rijk en complex aroma, met tonen van gedroogd fruit, vanille, karamel, en subtiele kruidige accenten. Bij het proeven komen smaken van rijpe tropische vruchten, donkere chocolade, eikenhout en een vleugje koffie naar voren, allemaal verweven met een intense warmte van de hogere alcoholsterkte.

Plantation O.F.T.D. Overproof is ideaal voor liefhebbers van krachtige en robuuste rum, die op zoek zijn naar een intense en smaakvolle drinkervaring. Deze rum kan zowel puur worden genoten als worden gebruikt als basis voor krachtige en smaakvolle cocktails. Met zijn complexe karakter en intense smaken is Plantation O.F.T.D. Overproof een ware traktatie voor de zintuigen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen