Raats Old Vine Chenin Blanc 2021

€29,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Raats Old Vine Chenin Blanc 2021:

Raats Old Vine Chenin Blanc 2021 is een voortreffelijke witte wijn afkomstig uit Stellenbosch, Zuid-Afrika, geproduceerd door het gerenommeerde wijnhuis Raats Family Wines. Deze wijn is een ware representatie van de kracht en finesse van oude wijnstokken.

Met een heldere strogele kleur en gouden reflecties, trekt deze wijn onmiddellijk de aandacht. In de geur worden intense aroma's van sappige peren, rijpe perziken en honing onthuld, samen met subtiele hints van citrus en kruiden.

Bij het proeven onthult Raats Old Vine Chenin Blanc een volle body met een zijdezachte textuur en een verfrissende zuurgraad. Rijpe tropische vruchten, zoals ananas en mango, worden prachtig gecombineerd met tonen van vanille en geroosterde noten, wat leidt naar een lange en levendige afdronk.

Deze wijn is perfect geschikt om te combineren met gegrilde vis, gevogelte, romige pasta's en zachte kazen. Het is ook heerlijk om ervan te genieten als een elegant aperitief, om te toosten op bijzondere momenten en gezellig samenzijn.

Raats Old Vine Chenin Blanc 2021 belichaamt de passie en toewijding van het wijnhuis Raats Family Wines en is een must-have voor liefhebbers van hoogwaardige Chenin Blanc-wijnen uit Zuid-Afrika.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen