Jaro Sembro Vendimia Seleccionada Tempranillo Magnum 1.50L

€28,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Duivensoort:                      Tempranillo 

Wijnhuis:                           Bodegas y Viñedos del Jaro

Gebied:                              Ribera

Land:                                 Spanje

 

Omschrijving:          

Krachtige geur, intens en verleidelijk, veel vanille, mooi getoast hout, met kersen en pruimen, mooi mondvullend, romig, verleidelijk en soepel, heerlijk fruit, maar ook een aangename, zwoele kruidigheid en heerlijke ronde tannines. Lekker bij lichtere vleesgerechten, parelhoen, gebraden of gegrild, pastagerechten, of bij zachte kazen.

 

Kleur:   

Medium robijnrood

 

Geur:    

Krachtige geur, intens en verleidelijk, veel vanille, mooi getoast hout, met kersen en pruimen.

 

Smaak: 

Mooi mondvullend, romig, verleidelijk en soepel, heerlijk fruit, maar ook een aangename, zwoele kruidigheid en heerlijke ronde tannines.

 

Wijn & Spijs:      

Lichtere vleesgerechten, parelhoen, gebraden of gegrild, pastagerechten, of bij zachte kazen.

 
Wijnhuis omschrijving:   

Voor veel bedrijven was het succes van Ribera del Duero de afgelopen jaren reden om in deze streek te investeren. Het ging zo hard, dat overal nieuwe wijngaarden werden aangelegd en splinternieuwe bodega’s verrezen. De streek trok ook de aandacht van wijnbedrijven uit andere wijnstreken. Deze zagen de wijnen uit Ribera del Duero als een welkome een prestigieuze aanvulling op hun wijnassortiment. Voor de familie Osborne Osborne lag dat met hun Bodegas del Jaro heel anders. Zij zien de investering in een wijngaard in Ribera del Duero als een langetermijninvestering. Het is onderdeel van een groter programma, met de aankoop van wijnbedrijven met mooie eigen wijngaarden in verschillende streken. Hun bedrijf, Bodegas Hebê, heeft –naast Bodegas Jaro- bedrijven in bezit in Priorat en

Land:
Gebied:
Druivensoort:
Wijnhuis:
Jaar: 2019
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage:
Wijn kleur:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen