Scapegrace Classic

€31,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Scapegrace Gin:
 
Scapegrace Gin, een bekroonde creatie uit Nieuw-Zeeland, belichaamt het vakmanschap en de innovatie van hedendaagse gin. Met een unieke blend van lokale en internationale botanicals, is Scapegrace een eerbetoon aan avontuur en gedurfde smaak.
 
Smaakprofiel:
De uitgebalanceerde mix van jeneverbessen, korianderzaad, kaneel, nootmuskaat, cassiaschors, engelwortel, zoethout, kardemom en verse citrus creëert een verfijnd smaakprofiel. Scapegrace Gin onderscheidt zich door zijn frisheid en complexiteit, met tonen van kruiden, citrus en een subtiel floraal karakter.
 
Aroma:
Bij het openen van de fles wordt de neus verwend met verkwikkende aroma's van jeneverbes, aangevuld met hints van kardemom en citrus. De geur is fris en uitnodigend, wat een voorproefje geeft van de rijke smaakervaring die volgt.
 
Presentatie:
Scapegrace Gin wordt gepresenteerd in een opvallende fles die zowel elegant als eigentijds is. Het etiket weerspiegelt de gedurfde persoonlijkheid van het merk, terwijl de vorm van de fles een vleugje moderniteit toevoegt aan de traditionele ginpresentatie.
 
Drinken:
Geniet van Scapegrace Gin puur met ijs voor de puurste ervaring, of ontdek veelzijdige cocktailmogelijkheden. Een klassieke gin-tonic met een premium tonic en een schijfje grapefruit brengt de complexe smaken prachtig naar voren.
 
Distillerij:
Scapegrace Gin heeft internationale erkenning gekregen, bekroond met prestigieuze prijzen die getuigen van de uitzonderlijke kwaliteit en innovatie van deze Nieuw-Zeelandse gin.
 
Scapegrace Gin, een meesterwerk van distillatie, nodigt liefhebbers uit om de grenzen van ginverkenning te verleggen en te genieten van een unieke, ongeëvenaarde ginervaring. Ontdek de wereld van Scapegrace en laat je verrassen door de verfijning van Nieuw-Zeelandse ambachtelijke distillatie.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen