Staffhorst Gin

€28,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Destileerderij:                   Staffhorst - De Pronckheer

Gebied:                               Utrecht

Land:                                  Nederland

 

Omschrijving:          

De London Dry Premium Gin van Staffhorst is zeer karakteristiek en bevat 14 verschillende ‘botanicals’. De Gin bevat net als onze jenevers Kardamon. Dit geeft het gedistilleerd van Staffhorst de unieke smaakhandtekening. Het alcoholpercentage van onze Gin bedraagt 38%.

 

Kleur:                                 

Blank

Geur:                                 

De geur is rond en elegant. Het is Kardemom dat met kaneel en zoethout de boventoon voert.

Smaak:                              

De smaak is zacht in aanzet en opent subtiel maar smaakvol. Kardemom is (net zoals bij de jenevers van Staffhorst) de toonzetter gevolgd door zoethout, laurier en aangename kruidigheid.

 

Gin  & Tonic:                    

De London Dry Premium Gin laat zich het best begeleiden door de Fever Tree Mediterranean Tonic. De perfect serve is gemaakt in samenwerking met het Utrechtse top restaurant Karel V; Staffhorst  London Dry Premium Gin, Mediterranean tonic, een stukje rijpe conference peer en een takje dragon.

 

Destileerderij omschrijving:          

Staffhorst is een echte Utrechtse destilleerderij met geschiedenis. In 1861 begint J.F.C. Staffhorst aan de Oudegracht een slijterij en distilleerderij. Dit is de start van vijf generaties Utrechts gedistilleerd. De distilleerderij van Staffhorst maakte meer dan 100 jaar een groot assortiment aan gedistilleerde dranken.

De vijfde generatie zet anno 2013 de traditie voort. Uit liefde voor de stad. Een stad als Utrecht verdient immers zijn eigen jenever, gin en klasse eau de vie. Gedestilleerd met passie en Utrechts karrakter!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen