Two Stacks The First Cut

€39,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Two Stacks The First Cut

Het allerbeste van de hedendaagse Ierse smaak samenbrengen met echt distilleerderserfgoed dat is Two Stacks! Uit een vijftal verschillende opvoedingen en ketels wordt 1 finale blend gemaakt die puur op smaak is gebaseerd. 

Uniek en zeker aan te raden!

 

Kleur

Licht goud met een donkere amber zweem

Geur

De neus is een verrassend samenspel waar alle verschillende vaten samen komen. Zachte vanille, gebrand hout, donker gekonfijt fruit met een heel subtiel pepertje op de rand.

Smaak

De smaak is delicaat met licht zoetige fruit tonen en vanille in de aanzet waarna de toffee en licht kruidige zich laten spreken. De afdronk ontwikkeld aangenaam zacht maar wel smaakvol.

 

De distilleerderij

In de laatst 150 jaar is de oude traditie van het onafhankelijk whiskey blenden en bottelen in Ierland zo goed als uitgestorven, tot Two Stacks!

Elke handgemaakte expressie zal zorgvuldig worden uitgezocht, gekocht en beheerd, gemengd of gerijpt op verschillende locaties in Ierland.

In een tijdperk van toenemende automatisering in de drankenindustrie, gaat Two Stacks juist terug in de tijd en vertrouwen zij op traditionele technieken die al meer dan 100 jaar garant staan ​​voor het distilleren van whisk(e)y van hoge kwaliteit. Van het bepalen van de timing via smaak en de geur van het vat tot het handmatig degorgeren van vaten en het met de hand labelen van elk fles.

Geïnspireerd door Ierse distilleerderijen en handelaren van oude en hedendaagse wereldwijde merken heeft Two Stacks Irish Whiskey de ambitie om een ​​premium Whiskey te ontwikkelen die bekend staat om kwaliteit in plaats van kwantiteit, aandacht voor detail en integriteit.

Two Stacks maakt deel uit van een nieuw hoofdstuk in het Ierse whisky-erfgoed, geïnspireerd door de distilleerderijen en whiskyhandelaren van oude en hedendaagse wereldwijde merken van nieuwe.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen