Van De Streek Pakket 0,0

€21,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Inhoud:
 
- 2x Vandestreek "Playground" Non-Alcoholic IPA
- 2x Vandestreek "Fun House" Non-Alcoholic NEIPA
- 2x Vandestreek Non-Alcoholic Grapefruit IPA
- 1x Vandestreek Bierglas 
 
Vandestreek Alcoholvrije Bieren:
 
Vandestreek alcoholvrije bieren belichamen een verfrissende benadering van ambachtelijke brouwtradities, waarbij genot en kwaliteit centraal staan. Gemaakt met passie en vakmanschap, bieden deze bieren een smaakvol alternatief voor degenen die willen genieten van een rijke bierervaring zonder alcohol.
 
Smaakdiversiteit:
Vandestreek biedt een breed scala aan alcoholvrije bieren die variëren in smaakprofielen, van verfrissend hoppig tot moutig en fruitig. Elke variant is zorgvuldig ontworpen om de karakteristieke smaken van traditioneel bier te behouden, zonder compromissen te sluiten op het gebied van smaakbeleving.
 
Kwaliteitsingrediënten:
Met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, zoals premium mout, hopvariëteiten en gist, garandeert Vandestreek dat elk alcoholvrij bier een authentieke en bevredigende biersmaak levert.
 
Ambachtelijk Brouwproces:
Vandestreek volgt een ambachtelijk brouwproces waarbij de brouwers streven naar perfectie in elke batch. De zorgvuldige selectie van grondstoffen, de expertise van de brouwers en de moderne brouwtechnieken dragen bij aan de consistent hoge kwaliteit van elk alcoholvrij bier.
 
Verfrissend Alternatief:
De alcoholvrije bieren van Vandestreek bieden een verfrissend alternatief voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een gezellig samenzijn, een sportevenement of gewoon als een welverdiende traktatie, deze bieren stellen je in staat om te genieten van het plezier van bier zonder alcohol.
 
Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid:
Vandestreek legt niet alleen de nadruk op smaak, maar ook op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk streeft naar een positieve impact op het milieu en de gemeenschap, waardoor consumenten met een gerust hart van hun alcoholvrije bieren kunnen genieten.
 
Ontdek de wereld van Vandestreek alcoholvrije bieren, waar innovatie, smaak en genot samenkomen om een uitzonderlijke bierervaring te bieden, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit en ambacht.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen