Chateau Beauregard 2017

€79,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Kleur: Diep robijnrood met paarse reflecties.

Geur: Een krachtig en complex aroma van zwarte bessen, bramen, kersen, kruiden, tabak en een vleugje eikenhout.

Smaak: Rijk en vol met stevige tannines en tonen van rijp rood fruit, vanille, tabak en een hint van chocolade.

Algemene omschrijving: Chateau Beauregard 2017 Pomerol is een prachtige wijn met een uitgesproken persoonlijkheid. Het is een blend van Merlot en Cabernet Franc druiven die zijn gegroeid in de wijngaarden van het château. Deze wijn heeft een diepe robijnrode kleur en een rijk en complex aroma van donker fruit, kruiden en een vleugje eikenhout. In de mond is de wijn vol en krachtig met stevige tannines en een lange afdronk.

Château de Beauregard is een prachtig wijnhuis gelegen in het hart van de Pomerol appellatie in Bordeaux, Frankrijk. Het landgoed strekt zich uit over 17 hectare en produceert enkele van de meest gewilde wijnen in de regio. De wijngaarden van het château zijn beplant met Merlot en Cabernet Franc druiven die met de hand worden geoogst en met de grootste zorg worden verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Het wijnhuis heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw en heeft door de eeuwen heen talloze onderscheidingen ontvangen voor de kwaliteit van zijn wijnen. Château de Beauregard is toegewijd aan duurzame wijnbouwpraktijken en heeft geïnvesteerd in de nieuwste technologieën om de kwaliteit van zijn wijnen te verbeteren.

Het château produceert twee wijnen, Château Beauregard en Benjamin de Beauregard, die beide worden beschouwd als enkele van de beste wijnen uit de regio. Château Beauregard is een blend van Merlot en Cabernet Franc druiven en staat bekend om zijn diepe en krachtige smaak, terwijl Benjamin de Beauregard een elegante en verfijnde wijn is die voornamelijk bestaat uit Merlot druiven. Beide wijnen zijn het resultaat van de passie en toewijding van de wijnmakers van Château de Beauregard en blijven de hoge normen van het wijnhuis handhaven.

Land: Frankrijk
Gebied: Bordeaux
Druivensoort: Merlot, Cabernet Franc
Wijnhuis: Chateau Beauregard
Jaar: 2017
Inhoud: 0.75L
Alcohol percentage: 13%
Wijn kleur: Rood
0 sterren op basis van 0 beoordelingen