Chateau D' Armailhac 2015

€99,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Château d'Armailhac 2015

Kleur: Diep granaatrood met paarse tinten, een visueel meeslepende weergave van kracht en rijpheid.

Geur: Intens en complex boeket met zwarte kersen, tabak, ceder en subtiele kruidige tonen, verleidelijk en diepgaand.

Smaak: Krachtig en evenwichtig, met rijpe bramen, vanille, zijdezachte tannines en een lang aanhoudende, elegante afdronk.

Wijn en spijs tip: Combineer met gegrild rood vlees, eendenborst, truffelpuree en oude Goudse kaas voor een weelderige gastronomische ervaring.

Wijnhuisomschrijving: Château d'Armailhac, gelegen in het prestigieuze Pauillac, weeft een verhaal van elegantie en erfgoed. Als onderdeel van de Mouton Rothschild-groep draagt dit château de nobele erfenis van de Rothschild-familie. De Château d'Armailhac 2015, een assemblage van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc, is een sublieme uitdrukking van het Pauillac-terroir. De druiven, geteeld op grindachtige bodems, getuigen van de kracht en complexiteit van deze appellatie. De wijn rijpt met zorg in Franse eiken vaten, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Château d'Armailhac 2015 belichaamt de dynamiek van het château en Pauillac, met zijn weelderige fruitprofiel en verfijnde structuur. Elke fles is een viering van de kunst van wijnmaken en een uitnodiging om de tijdloze charme van Pauillac te ervaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen