Haut Medoc Giscours

€27,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Haut-Médoc Giscours 2018

Kleur: Diep robijnrood met paarse reflecties, een visuele weergave van kracht en jeugdige vitaliteit.

Geur: Verfijnd boeket met aroma's van zwarte bessen, cassis, tabak en subtiele kruidige nuances, intrigerend en complex.

Smaak: Krachtig en gebalanceerd, met smaken van rijpe bramen, vanille, zijdezachte tannines en een langdurige afdronk.

Wijn en spijs tip: Uitstekend bij gegrilde lamsrack, truffelpasta en harde kazen voor een weelderige gastronomische combinatie.

Wijnhuisomschrijving: Château Giscours, gelegen in het hart van de Haut-Médoc, belichaamt de grandeur van Bordeaux-wijnen. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw, is Giscours een monument van wijnmakerskunst en traditie. De Haut-Médoc Giscours 2018, een meesterlijke assemblage van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc, weerspiegelt het unieke terroir van de regio. De wijngaarden, gekenmerkt door grindachtige bodems, dragen bij aan de diepte en complexiteit van deze wijn. Met zorgvuldige vinificatie en rijping in Franse eiken vaten bereikt Giscours een perfecte balans tussen kracht en elegantie. Château Giscours is een icoon van de Haut-Médoc, waar elke fles getuigt van het vakmanschap van het landgoed en de tijdloze charme van deze prestigieuze appellatie. De Haut-Médoc Giscours 2018 nodigt uit tot een reis door de geschiedenis van Bordeaux in een wijn die zowel verfijning als kracht belichaamt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen