Plantation Original Dark

€19,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Destileerderij:                   Plantation

Land:                               Barbados, Jamaica & Frankrijk

 

Omschrijving:          

De Plantation is een hele zachte en smaakvolle rum gemaakt met zowel de ronde zachte tonen van Barbados en Jamaica alsook de mooie lengte door het blenden in Frankrijk. De rum uit Barbados is een blend van 1 tot en met 3 jaar oud. De Jamaica rum is tussen de 10 en 15 jaar oud.

 

Kleur:                                 

Gebrand Oranje

 

Geur:                                 

De geur is tropisch met tonen van pruimen, kersen en kaneel als ook een licht kruidig randje van peper, kruidnagel en kaneel.

 

Smaak:                              

De aanzet heeft tonen van druiven en gedroogde ananas en heeft een typerend Barbados zoetje. De smaak ontwikkeld licht kruidig en eindigt droog met een pikante toutch.

 

Perfect serve:                  

Plantation Origional Dark is een zachte rum om puur te drinken, maar is ook een hele mooie basis voor veel mooie cocktials.

 

Destileerderij omschrijving:          

Plantation is een huwelijk tussen rum uit de cariebien die gestookt worden om de unieke kenmerken van de eilanden optimaal naar voren te laten komen. De rum in ex-bourbon en franse eikenhouten vaten worden vervolgens naar Maison Ferrand in Frankrijk gescheept waar de rum zijn final blend krijgt en de laatste maanden tot jaar rijpt voor het optimaal samenkomen van de blends. Zeer smaakvolle rum is het resultaat en wordt niet voor niets wereldwijd door de beste bartenders gebruikt voor de mooiste cocktails.

 

 

Land: Trinidad
Leeftijd:
Destilleerderij: West Indies Rum Distillery
Inhoud: 0.7L
Alcohol percentage: 40%
0 sterren op basis van 0 beoordelingen