Plantation Peated Pineapple

€36,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Plantation Stiggins' Fancy is een premium rum die vakkundig is vervaardigd door Plantation Rum, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en ambachtelijke producten. Deze rum is vernoemd naar Charles Stiggins, een personage uit Charles Dickens' roman "The Pickwick Papers", die bekendstond om zijn liefde voor ananasrum.

Deze rum is gedistilleerd uit hoogwaardige Caribische rum, afkomstig van geselecteerde rumproducerende landen, en vervolgens op smaak gebracht met verse ananas. Het resultaat is een verfijnde en complexe rum met een diepe amberkleur en een rijke, aromatische neus.

Bij het proeven onthult Plantation Stiggins' Fancy een weelderige smaakervaring, met tonen van sappige ananas, vanille, karamel en subtiele hints van tropische kruiden. De rum heeft een zijdezachte textuur en een perfect gebalanceerde zoetheid, die leidt tot een aangenaam en harmonieus mondgevoel. De afdronk is lang en warm, met een blijvende indruk van zoete fruitigheid en een vleugje eikenhout.

Plantation Stiggins' Fancy is een uitstekende keuze voor liefhebbers van hoogwaardige en aromatische rum, die op zoek zijn naar een unieke en onderscheidende smaakervaring. Deze rum kan zowel puur worden genoten als worden gebruikt als basis voor heerlijke cocktails. Met zijn rijke en complexe karakter is Plantation Stiggins' Fancy een waar genot voor de zintuigen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen